Haspengouw

Overnachten in Haspengouw

Haspengouw heeft een ruime keuze aan logies, zowel in steden als op het platteland. Kies uit B&B's, kleine hotels, vierkantshoeven, kastelen of een fietskluis.

Trekpleisters in Haspengouw

Met zijn romantische kastelen en fruitboomgaarden, religieuze monumenten en historische steden is het de ideale vakantiebestemming.

Haspengouw actief beleven

Fiets- en wandelroutes, rondritten… doorheen het glooiend Haspengouw. Er valt heel wat te beleven voor de actievelingen.

Evenementen in Haspengouw

Wandelingen, tentoonstellingen , nocturnes, concerten, marktjes of braderieën, ... Alle evenementen in Haspengouw vind je hier.

Fruit: van bloesem tot oogst

Haspengouw is de grootste fruitstreek van West-Europa en een paradijs voor wie graag geniet van wat de natuur voortbrengt. Het beleef je fruit het hele jaar door.

Haspengouw, een rijk verleden

Het rijke historische verleden van Haspengouw is nog manifest aanwezig. In Tongeren, oudste stad van België, in Borgloon en Sint-Truiden met haar religieuze erfgoed.

Meer info over Haspengouw

Romantische kastelen, boomgaarden, pittoreske kerkdorpjes, historische steden, religieuze monumenten, historische steden… Veelzijdig Haspengouw verrast het hele jaar door.

 

 

 

 

 

...

Infokantoren in Haspengouw

Heb je nog wat extra informatie nodig? Wil je toeristische kaarten kopen? Of wil je het infokantoor in jouw buurt  vinden? Een overzicht  van alle infokantoren vind je hier.