Home

10 uitzichten die je gezien moet hebben

In Limburg moet je niet lang zoeken om van een mooi uitzicht te kunnen genieten. We hebben voor jou 10 prachtige panorama's geselecteerd die je zeker niet mag missen!

Voorjaarsbrochure 2017

Wij zijn klaar voor de lente! In deze brochure geven we je tips over fietsen, bloesems, wandelen, proeven en gastvrij logeren. In Limburg ben je altijd welkom!

Win je terugkeercheque!

Boek je verblijf via onze website en maak kans op een terugkeercheque ter waarde van 250 euro. Klik hier voor meer informatie!

Fruitig kamperen

Al ooit in een boomgaard geslapen? Wakker geworden met de geur van bloesems of rijp fruit? Deze onvergetelijke ervaring geeft je de kans om één te worden met de natuur. Beleef een leuke avond vol verrassingen!

Jouw geslaagde gezinsvakantie!

Limburg Campings heeft ruime standplaatsen met alle nutsvoorzieningen. In het hoogseizoen geniet je van het waterparadijs met nieuwe speeltuin. Er is gratis wifi-toegang op het volledige terrein.

Premium in Pietersheim!

Lekker loungen midden in de natuur, genieten van fluisterstille bossen, houten paden... Ontdek de bijzondere wandelingen in Domein Pietersheim die een uniek Duits premiumkeurmerk ontvingen.