Home

Aan het Singelhof - Strozolder

star
star
star
Vakantiewoning
Singelstraat 24
3800 Sint-Truiden
België
+32 11 67 37 60

Tabbladen

Info

Capaciteit

Capacity Tot 7 personen

Algemeen

 • Facility

  Internet

 • Facility

  Parkeergelegenheid

Diensten

 • Facility

  Terras of balkon aanwezig

 • Facility

  Tuin toegankelijk

 • Facility

  Servies ter beschikking op de kamer

 • Facility

  Fietsen beschikbaar

 • Facility

  Extra babybed mogelijk

 • Facility

  Speelgoed beschikbaar

 • Facility

  Microgolf

 • Facility

  Babystoel

Sluitingsperiode: 
geen

Onze charmante en ruime vakantiewoningen zijn rustig gelegen op het fietsroutenetwerk, 3 km van kunst-, cultuur- en fruitstad Sint-Truiden. In de afgesloten gastentuin met fietsenstalling kun je tot rust komen na een wandeling, fietstocht, bezoek,… De Strozolder (110m², 2-7p.) heeft een balkon met zicht op de tuin. De Paardenstal (160m², 3-9p.) heeft een overdekt terras met zicht op het Singelplein. Huur je beide woningen, dan kunnen er 16 personen samen aan tafel in de ruime living.
In Brustem vind je bakkers, restaurants, fietscafé, ijssalon, frituren, vishandel, fietsverhuurder/-hersteller, openbaar speelplein,… In Sint-Truiden: shoppen, zwemmen, wellness, bierbrouwerijen, kunstmusea bezoeken, evenementen, ... Kortom, alles om je verblijf aangenaam te maken.
Leuke arrangementen op onze website.
Boek je ons woningen samen, dan geniet je van een korting (zie www.aanhetsingelhof.be)

Zeker zien en doen in de omgeving

-Fietsen en wandelen: Aan het Singelhof is gelegen op het fietsroutenetwerk, meer bepaald tussen knooppunt 168 en 169. De GR-128 komt op minder dan 300m voorbij, en de LF6 valt op het dorpsplein samen met de fietsroute. Het gezellige Sint-Truiden, op 3km afstand, is via een verkeersarme route tussen de fruitbomen door per fiets of te voet bereikbaar. We hebben zelfs een wandelroute uitgestippeld voor onze gasten. Binnen enkele honderden meters bevind je je tussen de fruitbomen en akkers, waar ieder seizoen wel wat te beleven valt.
-Bezienswaardigheden: In Brustem kun je verschillende interessante plaatsen bezoeken, waaronder De Burcht (de ruïne van een waterslot, nog gebruikt in de tijd van de Graaf van Loon), De Eucheriuskapel, De kapel van Sint-Kristina, De 3 Dennekes (een rustige plek om te vertoeven of te petanquen), De Tom (Tumulus, hoog punt met vergezichten), De Bron (waterbronnen met een kwekerij van waterkers), de rotonde op de Luikersteenweg met de Red Devil Fouga Magister als herinnering aan de militaire basis, …
Ook Sint-Truiden heeft een groot aanbod aan bezienswaardigheden: De Abdijtoren, Het Begijnhof, Het Festraetsuurwerk, De Academiezaal, De Keizerszaal, het museum van de Minderbroeders, het kantmuseum, de schatkamer, … We raden dan ook ten zeerste aan de website van de dienst Toerisme te raadplegen.
Maar Sint-Truiden is bovenal een zeer aangename winkelstad.
-Natuur: In de omgeving van Sint-Truiden heb je een groot aantal natuurgebieden. Zo zijn er Nieuwenhoven met voelsprietenpad, het park van Sint-Truiden, Het Speelhof met rozentuin, speeltuin en Finse looppiste, Het Vinne (een recent hersteld natuurreservaat), …
-Aanraders: De groene aspergekwekerij ( Regalis), de bierbrouwerij (De Bink) in Kerkom, de alcohol- en bierbrouwerij anno 1743 in Wilderen zijn zeker een bezoekje waard.

Restaurants in de omgeving

-Ontbijt: naast de vele lokale bakkers kan men voor een heerlijk ontbijt zowel in Brustem, als in Sint-Truiden o.a. bij Van Grootloon terecht.
-Restaurants: in ons dorp zijn er meerdere eetgelegenheden: De Pipel (op 60m), De Winston, Maëstro Ice, Brasserie Classique, diverse frituren, …
Ook in Sint-Truiden en onze randgemeenten zijn er diverse, uitstekende restaurants te vinden, zoals: Place Verte, L’ Angelo Rosso, Le Greco, de Zwaan en Het Lelijke Eendje.

Prijzen

Kamers en prijzen

Gelieve ons te contacteren voor de voordeligste tarieven en beschikbare kamers.

Weekend 2 nachtenmin. € 265.00 - max. € 360.00 per woning
Weekend 3 nachtenmin. € 345.00 - max. € 460.00 per woning
Midweek 4 nachtenmin. € 330.00 - max. € 400.00 per woning
Week 7 nachtenmin. € 395.00 - max. € 480.00 per woning
Toelichting prijzen: 

Opgemaakte bedden bij aankomst aan € 7 p.p. Badlinnen wordt voorzien aan € 4 p.p.

Afbeeldingen