Online routeplanner van De Lijn

Online routeplanner van De Lijn

De Lijn brengt je zorgeloos en, dankzij de Limburg Vakantiepas, met 50% korting tot bij jouw favoriete attracties! Krijg op vertoon van je Limburg Vakantiepas een dagpas voor onbeperkt reizen in Limburg aan de helft van de prijs (€ 3.50 i.p.v. € 7.00).


Dankzij de online routeplanner wordt het uitstippelen van je route kinderspel.

> Plan online je route met De Lijn:

Ontdek ook onze arrangementen & aanbiedingen

Lazy sunday

*Kamer met 2 persoons-whirlpool
*Gratis Dvd voor op de kamer
*Gratis pizza op dag van aankomst
*Mogelijkheid voor ontbijt op bed

Hole 10

Het spectaculaire Spiegelven Genk opent op woensdag dit Golf Pass Limburg-arrangement. Volgt dan donderdag parkbaan Flanders Nippon Hasselt en vrijdag het uitdagende én tevens rustgevende Millennium Paal.

Logeren doet men twee nachten in Hotel Stiemerheide met een uniek zicht op Spiegelven.

WOI iPadwandeling met kapitein Goegemikt

De beste manier om te weten te komen wat de rol was van het kamp van Beverlo tijdens de oorlog '14-'18 is een vrij bezoek te brengen aan het Museum van het Kamp van Beverlo. Aansluitend kun je dan een wandeling maken van 5 km, de route brengt je langs alle herdenkingspunten van WO I. Je kunt de app 'gratis' downloaden van de Appstore. Enkel mogelijk met een iPad met cellular. Heb je zelf geen IPad dan kun je deze huren bij de toeristische dienst aan € 10 per iPad voor een gezin of groep van max. 5 deelnemers. Hij is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar. Voor het museum betaal je als volwassenen € 2,5 inkom. Kinderen beneden 12 jaar komen gratis.