Vertel- en kleurboek

Op avontuur in Limburg met jouw favoriete Studio 100-figuur? Dat kan! Het Limburg Vertel- en Kleurboek verbindt kindvriendelijke toeristische trekpleisters met leuke tekeningen. Sommige van die (ingekleurde) tekeningen kan je bovendien gebruiken om een exclusief voordeel te verkrijgen. Je ontdekt ze hieronder!

Heb je nog geen Limburg Vertel- en Kleurboek? Boek dan bij één van de Limburgse kindvriendelijke logies en ontvang hem gratis!

Maya in de bloesems

Nou, dat was een leuke vakantie in de Fruitvallei. Trudo heeft ons nog meer leuke dingen laten zien. En ik verklap ze je graag. 

Waar is kabouter Lui?

Plopperdeplop. Gelukkig hebben we kabouter Lui teruggevonden. Wil je zelf de houten speelelementen in Bosland ontdekken? We hebben alle info voor jou verzameld.

K3 en de weddenschap

Wij hebben in Limburg door het water gefietst. En we zijn niet nat geworden! Wil jij ook fietsen door het water? Surf dan snel verder.

Mega Mindy en de putheks

Wauw, die mijngebouwen in Beringen zijn imposant. Je kunt er zoveel leuke dingen doen. Ontdek het snel. En de putheks? Simsalagrut! Die blijft in de put!

Gert heeft een afspraakje

Gertje en ik zijn samen naar het Nationaal Park Droge Hemden … euh … Hoge Kempen geweest. We hebben heel veel gedaan, want er is heel veel te doen. Kies zelf maar. 

Piet Piraat en de schatkist

Berend en Stien hebben de schat gevonden. Maar ik ook! Het is een hele mooie schat, hoor. Kom jij ook op schattenzoektocht? Steven Stil heeft alvast alle info voor jou verzameld.

Prinses Linde is jarig

Wat een leuk verjaardagsfeest was dat! Heerlijk picknicken in een prachtige kasteeltuin in het groen. Zeker een aanrader hoor. Je ontdekt hier alles over de kastelen in Limburg!

K3 en de sprekende boom

Nou, dat was een mooi uitzicht in de Voerstreek. Al die herfstkleuren. En gelukkig spreken de bomen er niet echt. Wil je zelf naar de Voerstreek? Hier vind je alle info verzameld.

Maya en het raadseltje

Kom jij ook spelen in Plopsa Indoor Hasselt. Maak een ritje op een snelle coaster, dans op de hits van K3 en ravot in de Maya Speeltuin. Hier vind je alle praktische  info.