Home

Wat is de Limburg Vakantiepas?

De Limburg Vakantiepas verwent iedereen die hier verblijft met kortingen en leuke extraatjes bij heel wat Limburgse toppers.

 

Een verrassende en voordelige vakantie in Limburg!
De Limburgers staan bekend om hun legendarische gastvrijheid. Wij verwennen graag onze bezoekers. Met de Limburg Vakantiepas krijgt iedereen die in Limburg logeert tal van kortingen en extraatjes bij Limburgse attracties en bezienswaardigheden. Deze digitale pas op naam krijg je bij je aankomst in je logies en is geldig tot het einde van je verblijf. Als kers op de taart werd de Limburg Vakantiepas bekroond tot beste toeristische innovatie van 2012.


De Limburg Vakantiepas 2014-2015
Het bestaande aanbod kreeg voor het nieuwe seizoen een update. Er kwamen enkele nieuwe attracties bij. Maar de belangrijkste wijziging zit in de afstem het aantal uit te reiken passen. Voortaan geldt 1 pas voor 4 personen.
De superdeals, aangeduid in gele kadertjes, verrassen je met een extra grote korting op tal van attracties. Daarnaast bevat de pas nog heel wat andere interessante voordelen. Waar wacht je nog op?

> Bekijk hier alle Vakantiepas voordelen

 

Zonnige momenten
Valt het weer eens een keertje tegen tijdens je vakantie in Limburg? Geen probleem. Met de Limburg Vakantiepas geniet je supervoordelig van heel wat leuke binnenactiviteiten. Zo schijnt toch nog elke dag de zon! Op de pas zijn alle indoor attracties aangeduid met een symbooltje zodat je ze gemakkelijk terugvindt.

> Laat je verrassen door de voordelen in de indoor attracties

 

Nog meer gastvrijheid…
Kom je voor een dagje naar Limburg? Vraag dan zeker naar de Limburgpas. Deze pas voor de dagjestoerist verwent je met kortingen en extraatjes tijdens je uitje in Limburg. Je vindt deze pas in de infokantoren en tal van fiestcafés en attracties in Limburg.

> Meer info