10 tips om je goede voornemens vol te houden

10 tips om je goede voornemens vol te houden

Aan het begin van het nieuwe jaar heb je misschien wel enkele goede voornemens gemaakt. Heel vaak lukt het niet om deze voor een langere periode vol te houden. Om jou te helpen hebben we voor de meest voorkomende voornemens enkele concrete voorbeelden uitgezocht. Zo kan je meteen beginnen om dit keer echt je doelen te behalen. Ontdek onze 10 tips!

 

Gezonder leven en meer bewegen

1. Iedere maand zetten we een wandel- en fietsroute in de kijker. Maak alvast een plek in je agenda vrij om deze routes te doen.

2. Stel één van de talrijke Limburgse loopevents als doel en werk daar met een trainingsschema naartoe (bv. de Bestorming van Alden Biesen, Bokrijk Run of Dwars door Hasselt).

 

Ontstressen

3. In de Limburgse natuur is het gemakkelijk om alle drukte even achter je laten. Sta even stil bij de mooiste panorama's.

4. Een ontspannende massage of relaxen in de sauna. Geef jezelf een rustmoment en boek nu een dagje wellness

 

Iets nieuws leren

5. Doe een sport die je nog niet gedaan heb: leer wakeboarden in Terhills Cableparc, snorkelen in Todi of skiën in Snow Valley.

6. Leer een nieuwe vaardigheid: zuurdesembrood bakken in Bokrijk, glas blazen in Lommel of alles weten over de sterrenhemel in de Cosmodrome.

 

Duurzamer leven

7. Limburg heeft zoveel lekkere streekproducten. Maak iets vaker de keuze om gerechten met lokale producten te maken.

8. Ben je in Limburg op vakantie? Maak dan gebruik van een elektrische fiets, Twizy of groen wagentje om je te verplaatsen.

 

Ga voor meer quality-time

9. Korte dichtbij-vakanties zijn ideaal om je batterijen op te laden. Breng wat meer tijd met vrienden of familie door tijdens een weekendje weg.

10. Onze kenmerkende gastvrijheid doet je meteen thuis voelen. De gezellige sfeer zorgt ervoor dat ieder moment in Limburg de moeite waard is.