4x spectaculaire Limburgse loopbelevingen voor het najaar

4x spectaculaire Limburgse loopbelevingen voor het najaar

Het najaar is een ideale periode om je loopschoenen boven te halen. Met enkele spectaculaire belevingsruns zit je in Limburg zeker goed! Meer nog, breng je partner en kinderen mee en maak er een gezellig weekendje van. 

Runfastic (Circuit Zolder - 31/10/2017)

Op 31 oktober is het legendarische tarmac van Circuit Zolder aan de lopers. Grijp deze unieke kans en kies uit één van de drie afstanden: 4 km, 12 km of een halve marathon. Iedereen start gezamenlijk achter de safety car. Een niet te missen evenement!

Meer info: www.circuit-zolder.be/nl/events/runfastic

Bokrijkrun (Bokrijk - 12/11/2017)
Op zondag 12 november krijg je de kans om te lopen langs en door alle troeven die Bokrijk te bieden heeft. Zo wordt het Openluchtmuseum op 12 november voor het eerst exclusief opengesteld voor lopers en joggers met Living History-acteurs en geopende bezienswaardigheden. Verder loop je dwars doorheen het water aan de nationaal bekende attractie 'Fietsen door het water', doe je het sfeervolle Arboretum aan, is er een passage voorzien doorheen De sixties, loop je door HANGAR58 en doorkruis je de bossen van Bokrijk. Je hebt de keuze uit 5 of 10 km en voor de 10 km kan je kiezen tussen een belevingsrun (zonder tijdsopname) of een chronorun (met tijdsopname, maar niet door de gebouwen). Met de kidsrun is er ook gedacht aan de allerkleinste lopertjes! 

Meer info: www.bokrijkrun.be

 

 

Terhills Night Trail (Maasmechelen - 8/12/2017)
Terhills ligt op de voormalige mijnsite van Eisden in het hart van de Euregio. Een gebied waar je 's nachts officieel niet mag komen wordt nu voor trailrunners opengesteld om Terhills by night te aanschouwen. Er zijn twee afstanden: 7 km en 14 km. De dag erna vindt de Terhills Trail plaats.

Meer info: www.bearsports.nl/terhills-night-trail

De bestorming van Alden Biesen (Bilzen - 10/12/2017)
Bovenaan het domein Alden Biesen ligt de eeuwenoude toegangspoort. Hier komen 6 toegangswegen samen die elk stijgen in de richting van Alden Biesen. Het zijn deze 6 beklimmingen die je in de Bestorming van Alden Biesen zal bedwingen. Je hebt de keuze uit: 1 beklimming (1,7 km), 2 beklimmingen (6 km), 3 beklimmingen (10 km) of 6 beklimmingen (10 mijl). Een evenement voor de lopers met stevige kuiten!

Meer info: www.debestormingvanaldenbiesen.be

 

Op 31 oktober kun je in het teken van Halloween lopen op de Genker Halloween Trail: meer info

Koppel deze spectaculaire loopbelevingen aan een gezellig weekendje Limburg
Maak van de gelegenheid gebruik om een gezellig en sportief weekendje met het gezin in Limburg door te brengen. Online boeken kan je hier. Je maakt bovendien kans op een terugkeercheque t.w.v. € 250!