Home

Blotevoetenwandeling in Duinengordel

Begeleide rondleiding
van 29/07/2018 tot 29/07/2018
Kattebeekstraat 1
3680 Opoeteren (Maaseik)
België
Telefoon: 
011 49 15 94

Tabs

Info
Date summary
zondag 29 juli 2018 van 13:45 tot 17:00
Age
Voor iedereen

Wordt close met de kern van Duinengordel en bewandel het warme goudgele zand van de Oudsberg op je blote voeten. Wist je trouwens dat een blotevoetenwandeling een positief effect heeft op je stressniveau, bloedcirculatie en mentale gezondheid? Trek je schoenen uit en zet al je zintuigen schrap, deze wandeling wordt heerlijk bevrijdend en gezond! Praktisch: wandeling met gids van +- 2,5u en +- ...

Meer informatie

Wordt close met de kern van Duinengordel en bewandel het warme goudgele zand van de Oudsberg op je blote voeten. Wist je trouwens dat een blotevoetenwandeling een positief effect heeft op je stressniveau, bloedcirculatie en mentale gezondheid? Trek je schoenen uit en zet al je zintuigen schrap, deze wandeling wordt heerlijk bevrijdend en gezond!

Praktisch: wandeling met gids van +- 2,5u en +- 5km

Het gebied: De Oudsberg is de hoogste landduin van Vlaanderen. Het natuurreservaat onderging de laatste jaren een ‘facelift’ om het duinenlandschap van weleer te herstellen. Bovenop de Oudsberg kan je genieten van een mooi uitzicht over Duinengordel. Je moet even klimmen maar het is de moeite meer dan waard.

Bron: UiTinVlaanderen.be