De 6 beste zomerbars

De 6 beste zomerbars

De zomer is de ideale tijd om samen met vrienden of familie te genieten van een hapje en een drankje. Ieder jaar groeien de pop-up zomerbars als paddestoelen uit de grond. Deze 6 Limburgse zomerbars bezorgen jou dat heerlijke beachgevoel.

Baouzza

Ook deze zomer is dit hippe beachterras er weer bij. Baouzza is al toe aan de vijfde editie. Je kunt er iedere dag vanaf 14u terecht voor hippe beats en bruisende cocktails. Vanaf 17u verwent de mediterrane keuken je met heerlijke hapjes.

Ipanema

In Ipanema schijnt de zon altijd. De coolste summerclub in Hasselt is ideaal voor een avondje loungen in een zomers decor. Relaxen met vrienden of een leuke afterwork kan hier op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 14u.

La Terrazza

Chloë en Magali, winnaars van ‘Mijn Pop-uprestaurant’, openden deze zomer een gloednieuwe bar in Paal aan de Millennium Golf. In La Terrazza worden homemade cocktails, speciale bieren en lekkere hapjes geserveerd. En dat allemaal met een prachtig uitzicht over het water.

Terhills Cablepark

De mooiste zonsondergang van Limburg. Die zou je volgens sommigen in Terhills Cablepark kunnen bezichtigen. Chillen is hier gemakkelijk: zoek een gezellig plekje aan de rand van het water, bestel een cocktail en kijk toe hoe wakeboarders de gekste sprongen maken.

V14

Het weekend is leuker in V14. In het prachtige decor van het kasteeldomein Vilain XIIII in Leut (Maasmechelen) geniet je deze zomer op het lounge terras van summer drinks, cool food en good music vibes.

Vijverkafee

Elke weekdag vanaf 16u ben je meer dan welkom. In het park aan de vijver kan je gezellig onderuit zakken met familie en vrienden en genieten van elkaars gezelschap, food en drinks. De toegang is vrij!