Home

Fruit- en oogstfeesten

Eten en drinken
van 23/09/2018 tot 23/09/2018
Batsheersstraat 1
3870 Batsheers
België
Telefoon: 
011 48 01 22

Tabs

Info
Date summary
zondag 23 september 2018 van 13:00 tot 18:00
Age
Voor iedereen

Kom en vier samen met ons de fruit- en oogstfeesten in Batsheers! Het wordt weer een feestelijke dag met lokale lekkernijen zoals fruittaart, fruithapjes, appelbeignets, streetfood, lekker streekbier, live muziek, demonstraties van oude ambachten, floristen, tractoren …. En je kan ook exclusief proeven van de heerlijke wijnen van onze lokale wijndomeinen Marsnil en Kitsberg! De kleintjes ...

Meer informatie

Kom en vier samen met ons de fruit- en oogstfeesten in Batsheers! Het wordt weer een feestelijke dag met lokale lekkernijen zoals fruittaart, fruithapjes, appelbeignets, streetfood, lekker streekbier, live muziek, demonstraties van oude ambachten, floristen, tractoren …. En je kan ook exclusief proeven van de heerlijke wijnen van onze lokale wijndomeinen Marsnil en Kitsberg!
De kleintjes kunnen snoeptaartjes maken, pottendraaien, een ritje maken met de huifkar, zich uitleven op het springkasteel, zich laten omtoveren tot een sprookjesachtige prinses of een superheld, een coole glittertattoo laten zetten of smullen van een ijsje.
Kortom, de Oogstfeesten zijn een ideale gelegenheid voor een uitstap met de hele familie!

Bron: UiTinVlaanderen.be