Over Toerisme Limburg

Over Toerisme Limburg

Toerisme Limburg vzw is een marketingorganisatie die instaat voor de ondersteuning van het toerisme in Limburg.

Organogram Toerisme Limburg

 

Igor Philtjens

Voorzitter

"Toerisme Limburg deelt haar kennis met en legt bruggen tussen alle toeristische partners en 44 steden en gemeenten in Limburg. Door samenwerking bouwen we continu aan Limburg als professionele en gastvrije bestemming. Een bestemming die het hele jaar door waard is om bezocht te worden, door toeristen én Limburgers. Meer en beter toerisme in Limburg en meer welzijn en welvaart voor de Limburgse bevolking: dat is de ambitie die Toerisme Limburg samen met haar partners wil realiseren."

 

Missie voor Toerisme Limburg vzw

Met publieke en private actoren binnen de vrijetijdseconomie een marktgericht, kwaliteitsvol, attractief en duurzaam toerisme ontwikkelen en stimuleren. Daarbij streven we naar meerwaarde voor alle toeristische actoren, en positioneren we Limburg als een sterk merk en als een onderscheidende toeristische bestemming in het hart van Europa.

 

Strategisch actieplan voor het toerisme in Limburg 2014-2019

In 2013 ontwikkelde Toerisme Limburg samen met de Limburgse toeristische actoren en met steun van Toerisme Vlaanderen het strategisch actieplan voor het toerisme in Limburg 2014-2019. Dit plan omvat heel wat nieuwigheden in vergelijking met het plan 2007-2012. Benieuwd? Lees hier de digitale versie.

 

Universiteitslaan 3, 3500 Hasselt
T +32 (0)11 305 500
F +32 (0)11 249 228
info@toerismelimburg.be

Openingsuren: Maandag t.e.m. vrijdag van 9u tot 17u
Jaarlijkse sluitingsperiode tussen Kerstmis en Nieuwjaar

Heb je vragen? Ga dan naar de vragenlijst, zodat wij je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Brochures oppikken?