Voetbalarrangement: topmatch gecombineerd met een weekendje Limburg

Voetbalarrangement: topmatch gecombineerd met een weekendje Limburg

Ben je een trouwe fan van je favoriete voetbalclub en wil je hen ook vanuit een business seat op uitwedstrijden volgen? Combineer dan een avond topvoetbal met een heerlijk weekendje Limburg. Ontdek onze Voetbal Plus-pakketten: voetbalarrangementen met een business seat en een overnachting.

Voetbal Plus-pakket bij KRC Genk en STVV

Met KRC Genk en STVV, twee eersteklasseclubs in één provincie, heeft Limburg heel wat te bieden voor voetbalfans. Om je als voetballiefhebber de mogelijkheid te geven om je voetbalbeleving nog te vergroten en optimaal te genieten van de match, ontwikkelde Toerisme Limburg in samenwerking met KRC Genk en STVV het Voetbal Plus-pakket.

Je combineert de match met een overnachting in alle comfort, vlak bij het stadion. Maak er een leuk weekendje weg van en bezoek de veelzijdige steden Genk of Sint-Truiden. Of verken een van de vele andere mooie plekjes in Limburg.   

Wat mag je verwachten?

Het voetbalarrangement bestaat onder meer uit:

-       een business seat

-       een overnachting in een hotel vlak bij het stadion

-       een Limburg-pakket met de Limburg Vakantiegids en een fietskaart

-       eventuele extra’s zoals een diner (afhankelijk van het gekozen pakket)

Meer weten over het Voetbal Plus-pakket?

Surf voor meer informatie over de pakketten, de prijzen en reservaties van deze voetbalarrangementen naar de website van KRC Genk en Hotel Stayen.

Geniet van de wedstrijd én van je bezoek aan Limburg!