of Toon het volledige logies aanbod

Gastenkamers / B&B

Logeren in een statig herenhuis of oude vierkantshoeve. Het decor is er prachtig, je gastheer en -vrouw zijn charmant, je ontbijt is pluk- en kraakvers.

Groepsverblijven

Uitbaters met meerdere logies (10 tot 56 pers.) en uitbaters van vakantiecentra voor volwassenen vind je hier terug. Uitbaters met 1 logies voor o.a. groepen vind je via groen blok ‘Overnachten’.

Hotels

Limburg telt tal van sfeervolle hotels. Meestal op wandelafstand van het stadscentrum of dichtbij het groen. Aan jou de keuze.

Hostels

Wil je écht budgetvriendelijk logeren. Dan zit je goed in onze hostels. Fijn voor je budget maar toch comfortabel.

Kamperen

Wie graag op campingavontuur trekt, is in het natuurlijk Limburg écht op zijn plaats. Trek je tentje recht en slaap onder de blote sterrenhemel!

Vakantieparken

Limburg pronkt met haar luxueuze vakantieparken. Overdag spelen in de subtropische zwemparadijzen en indoor speelpaleizen

Vakantiewoningen

MIdden in de groene natuur of toch liever stedelijk? Design of authentiek? In Limburg kan je een ruim assortiment aan vakantiewoningen vinden.

Verblijfsarrangementen

Op zoek naar een leuk verblijfsarrangement? Dan zit je zonder twijfel goed in Limburg. Bekijk hier het aanbod van de Limburgse logiesuitbaters.